Доставка и плащане

Доставка и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

След като направите Вашата индивидуална поръчка в сайта www.bijuta.bg, наш служител ще Ви се обади на посочения от Вас тел. номер за потвърждение на поръчката от Ваша страна, за уточняване на начина, адреса, датата и куриерската фирма, с която бихте желали да Ви бъде доставена поръчаната стока.
Задължително се обаждаме на всички наши клиенти за потвърждение на поръчката!
След това ще получите потвърждение за успещното приемане на Вашата индивидуална поръчка от нас на Вашия e-mail. Приемането на поръчката Ви от нас се смята за обвързващ договор.
Собствеността върху стоката, както и отговорността за нея преминава към Вас в момента, в който я платите и получите.

Плащането става чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при доставка, като разхода за куриерската услуга е в размер на 8 лв. и е за сметка на клиента.

Ако не сте изявили специално предпочитание, www.bijuta.bg ще изпрати поръчаните от Вас стоки с куриерска фирма "Еконт Експрес" до адресът Ви или до посочен от Вас офис на куриера. Поръчките се изпълняват за срок от 2-3 работни дни, в зависимост от локацията на адреса за получаване на пратката.
При последваща обработка на Вашата индивидуална поръчка и след предоставянето й на куриера, от www.bijuta.bg ще получите на Вашия e-mail номера на товарителницата, по който може да проследите статуса на пратката.

При покупка на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата територия на България!


Lady Jane Jewelry © 2013

bijuta.bg е онлайн магазин за авторски бижута, изработени от Лейди Джейн. Бижутата са във винтидж стил. Това са арт бижута - винтидж обеци, винтидж гривни, винтидж колиета и шяби шик пръстени с ръчна декорация от Лейди джейн. Lady Jane Jewelry предлага и линия бижута за мъже. Бижутата за мъже са гривни и колиета, изработени от кожа и ювелирен метал. Бижутата, предлагани в сайта bivuta.bg са уникати. Пръстените са с естествени полускъпоценни камъни, допълнени от ръчна декорация. Винтидж обеците носят красотата на викторианската епоха. Старинните колиета са украсени с камеи, перли, седеф и кристали Сваровски. Лейди Джейн изработи модерни бижута в колекция Лято. Модните за сезона бижута са големи обеци, масивни гривни и цветни пръстени. Бижутата са в ярки цветове, с големи цветни ахати и аранжировки с цветя. Колекция Лято включва и бижута за крака - гривни за крака, които украсяват дамския крак от глезена до пръстите. В магазина bijuta.bg е намерите дамско колие - часовник с работещ дамски механичен часовник. Това е старинен винтидж часовник на верижка, изработен от метал, с роза на капака. Колието е украсено с цветя и е модерно дамско бижу. Бижутата на Лейди Джейн са авторски уникати, единични бройки.